Wat is een feest zonder glans en schittering | Modetrends - Hindustan Times

2021-11-22 01:25:06 By : Mr. WensFahion A

De vieringen van vorig jaar op Dhanteras waren ingetogen, 2020 stond in het teken van binnen blijven en ontspannen in zweet en pantoffels, en het kopen van oorbellen en kettingen in een impuls, maar 2021 heeft een frisse energie, kracht en ijver en velen van ons zijn klaar om ons te kleden tot de negens dit seizoen, zelfs als het gepaard gaat met het dragen van een masker.

"Het langverwachte festival is niet verder en de boodschappenlijst, vooral door vrouwen, eindigt nooit, en met dat in gedachten hebben we zulke sieraden ontworpen die zeker als garderobe-bevrediging zouden voelen. Deze Diwali is ongetwijfeld anders dan voorgaande jaren, aangezien mensen afgelopen Diwali achter gesloten deuren werden opgesloten, en deze keer vindt de viering plaats met alle preventie”, zegt Megha Rawat, oprichter en creatief hoofd bij Mirana Jewels.

Of je nu laagjes op je sieraden legt of een statement-stuk helemaal alleen laat schitteren, wij brengen je sieradentrends zodat je gaat shoppen voor de winter. Dagen van impulsaankopen en wachten op die ene gelegenheid om te dragen zijn voorbij, het is tijd om met die stukken te pronken.

“Tijdens deze feestdagen zijn Chokers een hot keuze. Handgemaakte chokers gecombineerd met je favoriete edelstenen creëren een opvallend stuk. Of je ze nu combineert met een zwaar geborduurde kleding of een sariblouse met lage hals, deze chokers helpen je om herhaalde blikken op je feestelijke soiree te stelen", zegt sieradenontwerpster Archana Aggarwal.

Chokers hebben altijd genoten van de occasionele heropleving; elegante en transformerende chokers zullen dit seizoen zeker je BFF worden. “In het huidige scenario ervaren we een toename van de vraag naar voorouderlijke ontwerpen en finesse artisticiteit bij klanten. Een samensmelting van weelde en ingewikkeldheid van het Indiase erfgoed is erg geliefd en geeft een essentie weer van een erfstuk dat in de loop van de jaren is doorgegeven. We zagen klanten die bloemen Jadau-sieraden vroegen met motieven van lotusknoppen, pauwen en halve maan met halfedelstenen smaragden en parelclusters die koninklijke charme toevoegen aan chokers”, zegt Sunaina Ramisetty, sieradenontwerper bij Paksha. Een trapsgewijze choker past perfect bij alle gelegenheden. Je kunt het stylen met zowel traditionele, indo-westerse als formele ensembles. Choker met ingewikkelde details bezaaid met fijne polki's en halfedelstenen Kempu-stenen zijn een grote blikvanger.

Parels hebben een voortreffelijke charme en zijn groenblijvend, maar sla dit jaar de klassieke streng over en ga voor meer unieke stijlen. Speel je parels op een nieuwe manier en word opnieuw verliefd op deze klassieke look. Ga voor een meer unieke druppeloorbel, of een vierkante parel. Ook valt de enkele parelkraal echt op. "De beste keuze voor deze feestdagen zijn casual en toch altijd charmante parelkettingen. De parels geven elke outfit een luxe uitstraling en zien er betoverend uit, vooral wanneer ze worden gestyled met een feestelijke speciale kleding zoals een lichtgewicht lehenga of een sharara-pak. Het is een uitstekende combinatie van elegantie en schoonheid”, zegt Pawan Gupta, directeur van een sieradenketen.

Casual en toch opvallend, parelkettingen zijn een klassiek statement-sieraad dat elke outfit een charmant tintje geeft. De parels geven elke outfit een verleidelijke uitstraling. Het is een uitstekende combinatie van elegantie en schoonheid.

Een ding dat de talrijke zoom-calls ons leerden, was dat er niet zoiets bestaat als teveel sieraden. Het dragen van je sieraden staat bovenaan de hitlijsten sinds videogesprekken legitiem werden. “Met laagjes die in de mode zijn, kun je je sieraden op elkaar stapelen om je outfit een glamoureuze en zware look te geven. Voeg een vleugje kleur toe aan je outfits met pastelkleurige sieraden. En als je gewoon een minimalistische look wilt hebben, draag dan een paar zware oorbellen die voldoende statement maken”, zegt Nilofar Jacques, Anayah Jewellery.

Stukken met motieven van goden en godinnen in elegante ontwerpen geven elk ensemble een zekere koninklijke charme. Voeg een eigentijdse twist toe aan klassieke tempelsieraden met edgy en uitgebreide ontwerpen. “Tempeljuwelen hebben een opwindende en stijlvolle intrede gemaakt in het bedrijf, maar niet alleen je normale traditionele type, maar een meer veelzijdige en edgy draai eraan. Gelaagde tempelsieraden met kleurrijke kralen geven je outfit een moderne pit”, zegt Rohan Sharma, Managing Director van een toonaangevende sieradenketen. Je zou gemakkelijk een tempelsieraad kunnen dragen op een overhemd met knopen, of tempeloorbellen met een kurta

Deze site en haar partners gebruiken technologie zoals cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid. U kunt op elk moment in de toekomst van gedachten veranderen en uw keuzes opnieuw bekijken.